Kan ik een lager bod uitbrengen?

Indien je een reis wilt kopen maar de verkoopprijs te hoog vindt, kan je een lager bod uitbrengen. Klik dan op "ik wil een lager bod uitbrengen" en vul het bedrag in dat jij wilt betalen voor deze reis.

De verkoper ontvangt een anonieme notificatie, jouw gegevens worden alleen kenbaar gemaakt aan de Customer Care afdeling van TradeYourTrip.

Zodra wij bericht ontvangen van de verkoper nemen wij contact met je op. Als je bod geaccepteerd wordt passen wij de verkoopprijs aan zodat jij de reis voor jouw gewenste bedrag kan kopen. Mocht de verkoper niet akkoord gaan laten wij dit ook aan je weten en kan je eventueel een nieuw bod plaatsen.

Let op dat een geaccepteerd bod bindend is.