Kan ik een lager bod uitbrengen?

Wanneer je een reis wilt kopen maar de verkoopprijs te hoog vindt dan kun je een bod uitbrengen. Klik hiervoor op de knop "Ik wil een lager bod uitbrengen" en vul het bedrag in dat jij wilt betalen voor de trip.

Je bod wordt voorgelegd aan de verkoper en de verdere communicatie zal via onze afdeling Customer Care verlopen.

Gaat de verkoper akkoord met je bod dan passen wij de verkoopprijs aan zodat jij de reis voor je gewenste bedrag kunt kopen. Gaat hij (of zij) niet akkoord of maakt hij een tegenbod dan nemen wij contact met jou op.

Let op dat een geaccepteerd bod altijd bindend is.