Kan er ook geboden worden op mijn trip?

Ja dat kan. De reis wordt voor een vaste prijs aangeboden op de website, maar indien een potentiële koper een lager bod wil uitbrengen klikt hij of zij op de button "ik wil een lager bod uitbrengen".

De verkoper ontvangt een email met de hoogte van het bod dat is uitgebracht en kan hiermee akkoord gaan of het bod afwijzen.

Het verdere contact tussen potentiële koper en verkoper, betreffende het bieden, gaat via de Customer Care afdeling van TradeYourTrip.