Hoe lang duurt het voordat mijn trip op jullie site staat?

Dit gaat heel snel!

Wanneer je je reis op onze site te koop wilt aanbieden heb je een account nodig. Maak je account via de login op onze website. Vervolgens ga je naar Mijn TradeYourTrip en kies je voor Reis verkopen.

Hierna vul je alle gegevens in zodat wij de details van je trip hebben. Wij zorgen ervoor dat je trip binnen 24 uur (tijdens werkdagen) op onze website aangeboden wordt en dat alles er piekfijn uitziet!