Hoe koop ik een reis?

TradeYourTrip is een marktplaats voor reizigers en de reizen op TradeYourTrip worden aangeboden door andere reizigers,die verhinderd zijn om op hun geboekte vakantie te gaan.

De reizen worden voor vaste prijzen aangeboden. In sommige gevallen kunnen ook biedingen worden geaccepteerd; neem in dit geval contact met ons op.

Hoe werkt het kopen van een reis precies?

• Kies je reis
  • Klik simpelweg op de 'Koop trip' -button
  • Controleer je bestelling en persoonlijke gegevens en klik op bevestig boeking
  • Je wordt doorgeleid naar de online betaalomgeving
  • Na het betalen ontvang je een bevestiging van je aankoop per mail
  • Na betaling heb je  24 uur om je reisgegevens in te vullen.
  • TradeYourTrip regelt vervolgens de rest: wij regelen dat de namen van de verkoper in die van jou veranderd worden en dat de administratieve kosten (van de touroperators) betaald worden

Ook als koper heb je dus niets om je zorgen over te maken.