Hoe koop ik een reis?

TradeYourTrip is een marktplaats voor en door reizigers. Aan de ene kant zijn er de verkopers die zelf geen gebruik van hun trip kunnen maken en aan de andere kant zijn er kopers die voor een veel lagere prijs een mooie vakantie kunnen boeken.

De reizen worden altijd voor een vaste prijs aangeboden. Heb je interesse in een van de trips maar vind je de prijs te hoog? Plaats een lager bod!

Zo werkt het:

• Kies je reis
  • Klik op de knop "Koop trip"
  • Vul je accountgegevens in of maak een nieuw account aan
  • Klik op "Ga door naar betaling" en betaal je trip
  • Na betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van je aankoop
  • Je hebt nu 24 uur de tijd om je reisgegevens in te vullen
  • TradeYourTrip regelt de rest: het omzetten van de namen en het betalen van de wijzigingskosten

Ook als koper wordt dus alles voor je geregeld.