Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de nieuwsbrief te ontvangen.

• Via de knop TRIP ALERT helemaal bovenaan onze homepage.
  • Steun ons manifest en en geef tegelijkertijd aan dat je ook de nieuwsbrief wilt ontvangen. Op deze manier help je onze strijd voor een wetgeving die het vrij overdragen van vliegtickets mogelijk maakt. Om deze wetgeving aan te vragen hebben we minimaal 40.000 handtekeningen nodig!
  • Heb je een account en ben je ingelogd? Kies voor het onderdeel TRIP ALERT en schrijf je in.