Hoe ontvang ik mijn reisdocumenten?

Zodra de indeplaatsstelling is afgerond door de touroperator ontvangen wij de bevestiging met de nieuwe namen. Deze wordt naar de nieuwe reizigers doorgestuurd. Enkele dagen voor vertrek ontvangen wij de tickets en / of vouchers. Ook deze sturen wij door.

In sommige gevallen stuurt de touroperator de bevestiging en de tickets/vouchers rechtstreeks naar de nieuwe reizigers. Ook ontvang je vaak inloggegevens om de reisgegevens te bekijken en de status te volgen. Dit biedt niet iedere touroperator aan.