Hoe ontvang ik mijn reisdocumenten?

Nadat de reis verkocht is nemen wij contact op met de touroperator / reisbureau om de indeplaatsstelling in orde te maken. Zodra wij de bevestiging binnen hebben sturen wij deze aan je door. De bevestiging krijgen wij gemiddeld binnen 2 dagen nadat een reis gekocht is. De definitieve reisbescheiden ontvangen wij vaak enkele dagen voor vertrek, zodra deze binnen komen sturen wij deze gelijk door.

Sommige reisbureaus / touroperators maken gebruik van een inlog pagina waarin alle bevestigingen en documenten geüpload worden. Wij geven je in dat geval de inloggegevens door zodat je de voortgang zelf in de gaten kan houden en de documenten kan afdrukken zodra deze geüpload zijn.